Jag har intrett med second hand

Hej på er alla. I dag kommer det att bli ett inlägg om det här med att det finns en loppis som åker runt till lite olika städer och orter. Jag bor i Bengtsfors och vänder mig i det här inlägget först och främst till er som bor i Bengtsfors och vill handla på loppis. Denna loppis som har sin lokal i Ånimskog åker som sagt ut på turné och kommer emellanåt hit till Bengtsfors, så nästa gång denna loppis är här så får ni gå man ur huse och göra ett besök, åtminstone om ni tycker att det här med att handla på loppis är något av det roligaste som finns. Jag har närapå inrett hela mitt hem med second hand och jag har besökt många olika loppisar grnom åren. Jag tröttnar aldrig, alltid är det någon ny grej jag behöver och får jag för många saker samlat på mig så är det inte svårare än att jag skänker sakerna till någon loppis eller välgörande ändamål. Nu vore det roligt om ni fick upp era ögon för denna loppis i Bengtsfors med omnejd och eftersom jag är extremt nyfiken av mig så vill jag att ni skriver till mig och berättar om era bästa loppisfynd. Kanske springer vi på varandra nästa gång Vassvikens Gammalt & Nytt kommer hit. Butiken är öppen 11-15 på söndagar. För att hålla dig mer uppdaterad kring avvikande öppettider, evenemang och liknande kan du följa deras facebooksida. Det var allt för nu, hoppas ni tyckte om inlägget.