Kreativ konst i Norrtälje

Hej på er alla fina följare!

Idag vill jag rekommendera er att kolla in en särskild konstnär, nämligen Raija i Norrtälje. Om du gillar konst eller bara uppskattar färg och form så tycker jag absolut att du ska kolla på den här. Jag har börjat intressera mig mer och mer för konst de senaste åren egentligen.

När man gick i skolan och skulle besöka något konstmuseum någon gång så tyckte jag att det var väldigt tråkigt, men det har ändrats. Det är inte så att jag går särskilt mycket på museum och besöker ateljéer nu heller men jag kan ändå stanna vid skyltfönster ibland eller se tavlor hemma hos folk. Dessutom kan jag sitta och söka på nätet efter inspiration och titta på konstnärers hantverk.

Jag skulle vilja investera i konst men jag har ännu inte hittat helt rätt än. Jag kan liksom inte hänga upp en tavla som jag inte gillar utan det måste vara en som fångar mig. Det finns några olika som gör det men jag har inte bestämt mig. Jag vet inte varför jag gör en så stor sak av det beslutet men det har väl blivit en grej. Raijas konst fångade i alla fall mitt öga och hade jag bott i Uppsala eller i närheten Norrtälje så hade jag gärna gått och tittat på den mer än bara på internet.

Man kan nog inte helt och hållet avgöra vad för känsla man får av konst förens man ser den på riktigt, alltså att man har den framför sig. Fast ett första intryck får man ju av att titta på bilder på till exempel instagram eller hemsidor. Men jag skulle nog inte köpa en tavla som jag inte sett live för det är först då man får ett komplett intryck av känslan. Det är ju viktigt vad för känsla man får, det är nog det mest av allt som jag söker när jag kollar efter tavlor och konst.

Nu är det i alla fall dags att ta helg så jag önskar dig en färgglad och grann helg!