Nymålat hemma

Nu har vi fått nya färger på väggarna och även nya tapeter, och det känns bra att inte allting längre bara är vitt och grått. Det var dem som bodde i lägenheten innan som hade en annan smak än jag, men som tur är kan man enkelt ändra på det genom att man målar om, och jag vände mig till ett måleri i Norrköping, ett företag som jag rekommenderar att du kontaktar om du vill ha en ordentlig målning hemma.

När vi bodde i vår förra lägenhet gillade vi inte heller färgerna på väggarna, och tillsammans med min man tyckte vi att det skulle vara en bra idé att måla om allting helt och hållet. Vi hade flera alternativ att välja mellan och bestämde oss för en färgkombination som var vettig vid den tidpunkten, det var på 90-talet, och då var det ju pastellfärger som gällde, inte fult men man tröttnar på det efter ett tag, så i den nya lägenheten är det inte så pastelligt, men ändå en liten färgklick.

Till sist hade vi ny tapet på en av sovrumsväggarna och det var så roligt att välja vilken vi skulle ta. Det blev en blå färg som verkligen får en att slappna av när man tittar på den, det känns som att vara ute på havet och njuta av livet. Och även om min man föredrog något annat har han varit väldigt nöjd med detta, så inga klagomål där!

Om du vill att din lägenhet ska kännas som ett hem och inte bara som ett tomt rum utan personlighet måste du tänka på att ändra några saker här och där för att komma dit du vill. Det kan vara tidskrävande men i slutändan väl värt besväret! Just det här med att ta hjälp av ett måleri är en bra sak att göra.